Το μάθημα εισάγει τους/τις σπουδαστές/στριες στις βασικές εποπτικές δεξιότητες και στη διεύθυνση του ανθρώπινου δυναμικού. Οι σπουδαστές/στριες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παράγοντες και τις δυνάμεις που επηρεάζουν τον σχεδιασμό του ανθρώπινου δυναμικού, συμπεριλαμβανομένων της νομοθεσίας περί εργοδότησης αλλά και της πολυπολιτισμικότητας στον χώρο εργασίας. Το μάθημα εισάγει τους/τις σπουδαστές/στριες στη διαδικασία στρατολόγησης και επιλογής νέων υπαλλήλων, στην αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού στον χώρο εργασίας, τις εργασιακές σχέσεις και τη διαχείριση της απόδοσης. Τέλος, οι σπουδαστές/στριες θα γνωρίσουν τη σπουδαιότητα της στρατηγικής διεύθυνσης, της παρακίνησης, της ανταμοιβής, της κατάρτισης και της ευημερίας των υπαλλήλων.

- Teacher: Κυριάκος Ανδρέου
- Teacher: Φώτης Αντρέδου
- Teacher: Μαρίνα Βασιλείου
- Teacher: Γλαύκος Καμιναράς
- Teacher: Νικόλας Λανίτης
- Teacher: Κωνσταντίνος Πετεβίνος
- Teacher: Μικαέλλα Πιτσιλλίδου
- Teacher: Χριστίνα Σαββίδου
- Teacher: Μάριος Σταυράκης
- Teacher: COOK Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Teacher: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Teacher: Μιχάλης Ταλιαδώρος
- Teacher: Αντωνία Χειμώνα
Το μάθημα στοχεύει στην απόκτηση βασικών γνώσεων στο μάρκετινγκ και στην απόκτηση δεξιοτήτων στην ετοιμασία ενός πλάνου μάρκετινγκ για ένα εστιατόριο

- Teacher: Κυριάκος Ανδρέου
- Teacher: Φώτης Αντρέδου
- Teacher: Μαρίνα Βασιλείου
- Teacher: Γλαύκος Καμιναράς
- Teacher: Νικόλας Λανίτης
- Teacher: Κωνσταντίνος Πετεβίνος
- Teacher: Μικαέλλα Πιτσιλλίδου
- Teacher: Χριστίνα Σαββίδου
- Teacher: Μάριος Σταυράκης
- Teacher: COOK Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Teacher: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Teacher: Μιχάλης Ταλιαδώρος
- Teacher: Αντωνία Χειμώνα
Tο μάθημα εκπαιδεύει τους/τις σπουδαστές/τριες στα βασικά εποπτικά καθήκοντα και τις λειτουργίες ενός εστιατορίου μέσα από μια συστημική προσέγγιση. Οι σπουδαστές/τριες θα καταρτιστούν στα βασικά επιχειρησιακά ζητήματα και θέματα που άπτονται της ικανοποίησης των πελατών, τις τάσεις των εστιατορίων και τις προκλήσεις και την οικονομική ευθύνη. Οι σπουδαστές/τριες θα αναλύσουν ζητήματα υπηρεσιών και τη διασφάλιση των ποιοτικών κριτηρίων, όπως επίσης και τις διάφορες μεθόδους για μια επιτυχημένη σχέση με τον πελάτη. Ως εκ τούτου, αναλύονται διάφορες πτυχές της παραγωγής και των υπηρεσιών.

- Teacher: Κυριάκος Ανδρέου
- Teacher: Φώτης Αντρέδου
- Teacher: Μαρίνα Βασιλείου
- Teacher: Μαρίνα Γεωργίου
- Teacher: Σταύρος Ιερείδης
- Teacher: Γλαύκος Καμιναράς
- Teacher: Γιάννης Κουής
- Teacher: Ανδρέας Κωνσταντινου
- Teacher: Νικόλας Λανίτης
- Teacher: Γιώργος Μαρκάτος
- Teacher: Παναγιώτης Μαυρογένης
- Teacher: Τρύφων Παναγιώτου
- Teacher: Κωνσταντίνος Πετεβίνος
- Teacher: Μικαέλλα Πιτσιλλίδου
- Teacher: Σταύρος Προκομμένος
- Teacher: ΛΟΙΖΟΣ ΣΟΥΡΟΥΠΗΣ
- Teacher: COOK Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Teacher: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Teacher: Μιχάλης Ταλιαδώρος
- Teacher: Χριστάκης Χρίστου
Το μάθημα αυτό εισάγει τους/τις σπουδαστές/τριες στις βασικές λογιστικές αρχές, πράξεις και οικονομικές καταστάσεις, παρέχοντας ένα πλαίσιο μέσα στο οποίο οι σπουδαστές/τριες θα μπορούν να αναλύσουν την παρελθούσα ή τρέχουσα οικονομική απόδοση μιας επιχείρησης, εκτιμώντας τις μελλοντικές της επιδόσεις. Το μάθημα ενσωματώνει βασικές έννοιες από τη λογιστική, βοηθώντας τους/τις σπουδαστές/τριες να ερμηνεύουν τους αριθμούς στις οικονομικές καταστάσεις. Οι σπουδαστές/τριες θα αναπτύξουν τη δυνατότητα να προβλέπουν με ακρίβεια τη μελλοντική οικονομική απόδοση ενός εστιατορίου, συμπεριλαμβανομένων των εσόδων, των κερδών, των υπόλοιπων περιουσιακών στοιχείων και των ταμειακών ροών, καθώς και για την ανάληψη έγκαιρων διορθωτικών ενεργειών. Τέλος, οι σπουδαστές/τριες θα εφαρμόσουν βασικές λογιστικές πράξεις.

- Teacher: Κυριάκος Ανδρέου
- Teacher: Φώτης Αντρέδου
- Teacher: Μαρίνα Βασιλείου
- Teacher: Μαρίνα Γεωργίου
- Teacher: Σταύρος Ιερείδης
- Teacher: Γλαύκος Καμιναράς
- Teacher: Νικόλας Λανίτης
- Teacher: Γιώργος Μαρκάτος
- Teacher: Παναγιώτης Μαυρογένης
- Teacher: ΜΑΡΙΑ ΝΕΟΦΥΤΟΥ
- Teacher: Τρύφων Παναγιώτου
- Teacher: Κωνσταντίνος Πετεβίνος
- Teacher: Μικαέλλα Πιτσιλλίδου
- Teacher: ΛΟΙΖΟΣ ΣΟΥΡΟΥΠΗΣ
- Teacher: Μάριος Σταυράκης
- Teacher: COOK Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Teacher: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Teacher: Μιχάλης Ταλιαδώρος
- Teacher: Χριστάκης Χρίστου
- Teacher: Ανδρομάχη Χριστοφόρου
Αυτό το μάθημα αναπτύσσει και εμπλουτίζει περαιτέρω τις επαγγελματικές γνώσεις και τις τεχνικές δεξιότητες στη μαγειρική, οι οποίες αποκτήθηκαν στο «COOK0305 ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ III». Οι σπουδαστές θα παρασκευάσουν και θα παρουσιάσουν διάφορες συνταγές με επαγγελματική ακρίβεια και δεξιοτεχνία.
Το μάθημα προσφέρει τη δυνατότητα στους/στις σπουδαστές/τριες να εξελιχθούν περαιτέρω σε διαφορετικές τεχνικές παρασκευής και παρουσίασης πιάτων, μπουφέ και κοκτέιλ (finger foods), καθώς και σε προετοιμασίες για ειδικές εκδηλώσεις και περιστάσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σχολαστική, καλλιτεχνική και επιδέξια παρουσίαση των εδεσμάτων, ανεξαρτήτως περίστασης.

- Teacher: Κυριάκος Ανδρέου
- Teacher: Φώτης Αντρέδου
- Teacher: Βαρβάρα Αντωνίου
- Teacher: Γιώργος Γεωργίου
- Teacher: Μάριος Ευσταθίου
- Teacher: Κατελίτσα Θεοδώρου
- Teacher: Κωνσταντίνος Ιακωβίδης
- Teacher: Γλαύκος Καμιναράς
- Teacher: Μάριος Καραγιάννης
- Teacher: Δημήτρης Κασιουρή
- Teacher: Νικόλας Λανίτης
- Teacher: Δήμητρα Μιχαήλ
- Teacher: Τρύφων Παναγιώτου
- Teacher: Κωνσταντίνος Πετεβίνος
- Teacher: Σταύρος Προκομμένος
- Teacher: COOK Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Teacher: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Teacher: Χρίστος Τεμερέας
- Teacher: Αγαθοκλής Χρίστου