Course info
Το μάθημα παρουσιάζει τις βασικές αρχές κοστολόγησης, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στη σημασία της διαδικασίας κοστολόγησης των προϊόντων αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το μετρικό και αμερικάνικο συστήματα μέτρησης των συνταγών, καθώς επίσης τη μέθοδο ποσόστωσης των συνταγών αρτοποιίας. Παράλληλα, παρουσιάζονται οι βασικοί συντελεστές που επηρεάζουν τη σχέση κέρδους και ζημιάς, όπως και ο τρόπος εκτίμησης και αξιοποίησης των πληροφοριών που απαρτίζουν τη κατάσταση κέρδους ζημιάς ενός αρτοποιείου ή ζαχαροπλαστείου.
- Teacher: Κυριάκος Ανδρέου
- Teacher: Γιώργος Γεωργίου
- Teacher: Μαρίνα Γεωργίου
- Teacher: Γιάννης Κουής
- Teacher: Δημήτρης Κούκλος
- Teacher: ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ
- Teacher: Ανδρέας Κωνσταντινου
- Teacher: Γιώργος Μαρκάτος
- Teacher: Παναγιώτης Μαυρογένης
- Teacher: Αυγή Νικολάου
- Teacher: Μικαέλλα Πιτσιλλίδου
- Teacher: Αντρέας Σάββα
- Teacher: BAKER Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Teacher: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Teacher: Μιχάλης Ταλιαδώρος