Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
  • Σύνδεση
  • Ελληνικά ‎(el)‎
    • English ‎(en)‎
    • Ελληνικά ‎(el)‎
    Αρχική
    Διαδρομή σελίδας
    • Αρχική
    • Μαθήματα
    • BAKER
    • BAKER 0200
    BAKER0203 Σχεδιασμός Υποδομών Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου
    BAKER0204 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου
    BAKER 0205 - TEST
    BAKER 0204 - TEST
    BAKER 0203 - TEST
    BAKER 0202 - TEST
    BAKER 0201 TEST
    BAKER 0201 - Βασικές Αρχές Κοστολόγησης
    BAKER 0202 - Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών
    BAKER 0202 - Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων
    BAKER 0204 - Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής Ι
    BAKER 0205 - Εργαστήριο και Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής Ι
    Παράλειψη Πλοήγηση

    Πλοήγηση

    • Αρχική

      • ΦόρουμΑνακοινώσεις ιστοτόπου

      • Μαθήματα

        • AUT

        • BAKER

          • BAKER 0100

          • BAKER 0200

            • BAKER0203 Σχεδιασμός Υποδομών Αρτοποιείου Ζαχαροπλ...

            • BAKER0204 Σχεδιασμός και Ανάπτυξη Εδεσματολογίου

            • TEST 205

            • TEST 204

            • TEST 203

            • TEST 202

            • TEST 201

            • BAKER 0201

            • BAKER 0202

            • BAKER 0202 - Εισαγωγή στην Τεχνολογία Τροφίμων

            • BAKER 0204

            • BAKER 0205

          • BAKER 0300

          • BAKER 0400

        • CNC

        • COOK

        • CROP

        • DAIRY

        • ELEC

        • FOREMAN

        • NETW

        • PSM

        • REFRIG

        • REST

        • TECHN

        • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ

        • MIEEK

        • Σεμινάρια Επιμόρφωσης

        • Ερωτηματολόγιο

        • Ηλεκτρονική υποβολή Παραπόνου ή Καταγγελίας


    Copyright Ⓒ Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΜΙΕΕΚ)

    Tel.:+ 357 22 800653 / 828  |  Fax.: + 357 22 428273  | Email: mieek@mieek.ac.cy | www.mieek.ac.cy


    Περίληψη διατήρησης δεδομένων