Πληροφορίες μαθήματος
Tο μάθημα εισάγει τους σπουδαστές στις βασικές αρχές σχεδιασμού και ανάπτυξης εδεσματολογίου. Οι σπουδαστές θα εφαρμόσουν αυτές τις αρχές για να αναπτύξουν βασικά είδη εδεσματολογίου τροφίμων και ποτών για διάφορους τύπους εστιατορίων. Επίσης, οι σπουδαστές θα αναλύσουν και θα συζητήσουν τις επιπτώσεις του σχεδιασμού του εδεσματολογίου στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό των εστιατορίων και στο ανθρώπινο δυναμικό. Οι σπουδαστές/τριες θα κατανοήσουν τους παράγοντες που επηρεάζουν πιθανές αλλαγές στο εδεσματολόγιο λαμβάνοντας υπόψη τηνκερδοφορία και το πόσο δημοφιλές είναι ένα έδεσμα.

- Διδάσκων: Φώτης Αντρέδου
- Διδάσκων: Γιώργος Γεωργίου
- Διδάσκων: Μάριος Ευσταθίου
- Διδάσκων: Γιάννης Κουής
- Διδάσκων: Δημήτρης Κούκλος
- Διδάσκων: Γιώργος Μαρκάτος
- Διδάσκων: Κωνσταντίνος Πετεβίνος
- Διδάσκων: Μικαέλλα Πιτσιλλίδου
- Διδάσκων: Αντρέας Σάββα
- Διδάσκων: Ευριπίδης Σάββα
- Διδάσκων: Χριστίνα Σαββίδου
- Διδάσκων: BAKER Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Διδάσκων: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Διδάσκων: Μιχάλης Ταλιαδώρος
- Διδάσκων: Χριστάκης Χρίστου