Πληροφορίες μαθήματος
Το μάθημα στοχεύει στο να δώσει μια γενική εισαγωγή στην επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων εστιάζοντας στην πολύ-θεματικότητά της. Θα εξεταστούν βασικές αρχές επεξεργασίας, συντήρησης, μικροβιολογίας, χημείας, βιοχημείας καθώς και τις σχετικές απαιτήσεις της νομοθεσίας των τροφίμων.
- Διδάσκων: Γιώργος Γεωργίου
- Διδάσκων: Μαρίνα Γεωργίου
- Διδάσκων: Μιχάλης Διόλας
- Διδάσκων: Δημήτρης Κούκλος
- Διδάσκων: ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ
- Διδάσκων: Ανδρέας Κωνσταντινου
- Διδάσκων: Παναγιώτης Μαυρογένης
- Διδάσκων: Αντρέας Σάββα
- Διδάσκων: BAKER Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Διδάσκων: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Διδάσκων: Μιχάλης Ταλιαδώρος