Course info
Στόχος του μαθήματος είναι οι σπουδαστές να κατανοήσουν τις βασικές αρχές που διέπουν το σχεδιασμό υποδομών αρτοποιείου/ζαχαροπλαστείου, από το στάδιο της επιλογής της τοποθεσίας μέχρι το τελικό σχεδιασμό του και επιλογή κατάλληλου εξοπλισμού.
- Teacher: Γιώργος Γεωργίου
- Teacher: Γιάννης Κουής
- Teacher: Δημήτρης Κούκλος
- Teacher: Γιώργος Μαρκάτος
- Teacher: Μικαέλλα Πιτσιλλίδου
- Teacher: Αντρέας Σάββα
- Teacher: Ευριπίδης Σάββα
- Teacher: BAKER Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Teacher: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Teacher: Μιχάλης Ταλιαδώρος
- Teacher: Χριστάκης Χρίστου