Πληροφορίες μαθήματος
Το μάθημα αποσκοπεί στην απόκτηση βασικών γνώσεων στον τομέα των κύριων
υλικών που χρησιμοποιούνται στην αρτοποιία και ζαχαροπλαστική. Ο σπουδαστής
θα έχει την ευκαιρία να κατανοήσει και να εμβαθύνει τον τρόπο λειτουργίας των
διαφόρων κατηγοριών υλικών στις διάφορες παρασκευές ζαχαροπλαστικής και
αρτοποιίας.
- Διδάσκων: Κυριάκος Ανδρέου
- Διδάσκων: Γιώργος Γεωργίου
- Διδάσκων: Μιχάλης Διόλας
- Διδάσκων: Γιάννης Κουής
- Διδάσκων: Δημήτρης Κούκλος
- Διδάσκων: ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ
- Διδάσκων: Ανδρέας Κωνσταντινου
- Διδάσκων: Νικόλας Λανίτης
- Διδάσκων: Παναγιώτης Μαυρογένης
- Διδάσκων: Αυγή Νικολάου
- Διδάσκων: Σταύρος Προκομμένος
- Διδάσκων: Αντρέας Σάββα
- Διδάσκων: BAKER Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Διδάσκων: Μιχάλης Ταλιαδώρος
- Διδάσκων: Αγαθοκλής Χρίστου
- Διδάσκων: Χριστάκης Χρίστου
- Διδάσκων: Πασχάλης Χριστοφόρου