Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
  • Σύνδεση
  • Ελληνικά ‎(el)‎
    • English ‎(en)‎
    • Ελληνικά ‎(el)‎
    Αρχική
    Διαδρομή σελίδας
    • Αρχική
    • Μαθήματα
    • BAKER
    • BAKER 0100
    BAKER0104 Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Αρτοποιεία Ζαχαροπλαστεία
    BAKER0103 Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών
    BAKER 0101 Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων / Ασφάλεια Εργασίας
    BAKER 0105 - TEST
    BAKER 0104 - TEST
    BAKER 0103 - TEST
    BAKER 0102 - TEST
    BAKER 0101 - TEST
    BAKER 0101 Υγιεινή Τροφίμων
    BAKER 0102 - Τεχνολογία Υλικών
    BAKER 0103 - Διαχείρηση Τροφίμων και Ποτών
    BAKER 0104 - Τεχνολογία Αρτοποιίας Ι
    BAKER0105 Εργαστήριο και Τεχνολογία Αρτοποιίας Ι
    Παράλειψη Πλοήγηση

    Πλοήγηση

    • Αρχική

      • ΦόρουμΑνακοινώσεις ιστοτόπου

      • Μαθήματα

        • AUT

        • BAKER

          • BAKER 0100

            • BAKER0104 Βασικές Υπολογιστικές Εφαρμογές σε Αρτοπ...

            • BAKER0103 Διαδικασίες Ελέγχου Τροφίμων και Ποτών

            • ΒΑΚΕR 0101

            • TEST 105

            • TEST 104

            • TEST 0103

            • Test 102

            • Test

            • BAKER 0101

            • BAKER 0102

            • BAKER 0103

            • BAKER 0104

            • BAKER0105 Εργαστήριο και Τεχνολογία Αρτοποιίας Ι

          • BAKER 0200

          • BAKER 0300

          • BAKER 0400

        • CNC

        • COOK

        • CROP

        • DAIRY

        • ELEC

        • FOREMAN

        • NETW

        • PSM

        • REFRIG

        • REST

        • TECHN

        • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ

        • MIEEK

        • Σεμινάρια Επιμόρφωσης

        • Ερωτηματολόγιο

        • Ηλεκτρονική υποβολή Παραπόνου ή Καταγγελίας


    Copyright Ⓒ Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΜΙΕΕΚ)

    Tel.:+ 357 22 800653 / 828  |  Fax.: + 357 22 428273  | Email: mieek@mieek.ac.cy | www.mieek.ac.cy


    Περίληψη διατήρησης δεδομένων