Πληροφορίες μαθήματος
Το μάθημα αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους σπουδαστές να αποκτήσουν επαγγελματικές γνώσεις στις βασικές μεθόδους, διαδικασίες και λειτουργίες στην αρτοποιία. Επίσης, οι σπουδαστές θα αποκτήσουν όλες τις βασικές τεχνικές δεξιότητες στην παραγωγή προϊόντων αρτοποιίας και να τους καταστήσει ικανούς να εφαρμόσουν τις δεξιότητες αυτές σε ένα αρτοποιείο.
- Διδάσκων: Κυριάκος Ανδρέου
- Διδάσκων: Χρίστος Αντωνιάδης
- Διδάσκων: Γαβριέλα Γεωργίου
- Διδάσκων: Γιώργος Γεωργίου
- Διδάσκων: Νικόλας Γεωργίου
- Διδάσκων: Νικόλας Γεωργίου
- Διδάσκων: Μιχάλης Διόλας
- Διδάσκων: Νεάρχου Θεόδωρος
- Διδάσκων: Δημήτρης Κούκλος
- Διδάσκων: Ανδρέας Κωνσταντινου
- Διδάσκων: Μαρία Κωνσταντίνου
- Διδάσκων: Νικόλας Λανίτης
- Διδάσκων: Τρύφων Παναγιώτου
- Διδάσκων: Σταύρος Προκομμένος
- Διδάσκων: Αντρέας Σάββα
- Διδάσκων: BAKER Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Διδάσκων: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Διδάσκων: Μιχάλης Ταλιαδώρος