Πληροφορίες μαθήματος
Το μάθημα αποσκοπεί στην απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων για τη υγιεινή και ασφάλεια στη διαχείριση προϊόντων στο χώρο εργασίας (Ζαχαροπλαστείο/Αρτοποιείο) και η ικανότητα ορθής εφαρμογής τους σε έναεργασιακό περιβάλλον.
- Διδάσκων: BAKER Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Περιορισμένος διδάσκων: Μιχάλης Διόλας
- Περιορισμένος διδάσκων: Γιάννης Κουής
- Περιορισμένος διδάσκων: Αντρέας Σάββα
- Περιορισμένος διδάσκων: Μιχάλης Ταλιαδώρος