Course info
Το μάθημα αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους σπουδαστές να αποκτήσουν επαγγελματικές γνώσεις στις βασικές μεθόδους, διαδικασίες και λειτουργίες στην αρτοποιία. Επίσης, οι σπουδαστές θα αποκτήσουν όλες τις βασικές τεχνικές δεξιότητες στην παραγωγή προϊόντων αρτοποιίας και να τους καταστήσει ικανούς να εφαρμόσουν τις δεξιότητες αυτές σε ένα αρτοποιείο.
- Teacher: Κυριάκος Ανδρέου
- Teacher: Χρίστος Αντωνιάδης
- Teacher: Γαβριέλα Γεωργίου
- Teacher: Γιώργος Γεωργίου
- Teacher: Νικόλας Γεωργίου
- Teacher: Νικόλας Γεωργίου
- Teacher: Μιχάλης Διόλας
- Teacher: Νεάρχου Θεόδωρος
- Teacher: Δημήτρης Κούκλος
- Teacher: Ανδρέας Κωνσταντινου
- Teacher: Μαρία Κωνσταντίνου
- Teacher: Νικόλας Λανίτης
- Teacher: Τρύφων Παναγιώτου
- Teacher: Σταύρος Προκομμένος
- Teacher: Αντρέας Σάββα
- Teacher: BAKER Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Teacher: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Teacher: Μιχάλης Ταλιαδώρος