Course info
Το μάθημα στοχεύει στο να δώσει μια γενική εισαγωγή στην επιστήμη και τεχνολογία τροφίμων εστιάζοντας στην πολύ-θεματικότητά της. Θα εξεταστούν βασικές αρχές επεξεργασίας, συντήρησης, μικροβιολογίας, χημείας, βιοχημείας καθώς και τις σχετικές απαιτήσεις της νομοθεσίας των τροφίμων.
- Teacher: Γιώργος Γεωργίου
- Teacher: Μαρίνα Γεωργίου
- Teacher: Μιχάλης Διόλας
- Teacher: Δημήτρης Κούκλος
- Teacher: ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ
- Teacher: Ανδρέας Κωνσταντινου
- Teacher: Παναγιώτης Μαυρογένης
- Teacher: Αντρέας Σάββα
- Teacher: BAKER Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Teacher: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Teacher: Μιχάλης Ταλιαδώρος