Πληροφορίες μαθήματος
Το μάθημα αποσκοπεί στο να βοηθήσει τους σπουδαστές στο να αποκτήσουν όλες τις απαραίτητες δεξιότητες στη ζαχαροπλαστική και να τους καταστήσει ικανούς να εφαρμόσουν τις δεξιότητες αυτές σε ένα εργασιακό περιβάλλον.
- Διδάσκων: Χρίστος Αντωνιάδης
- Διδάσκων: Βαρβάρα Αντωνίου
- Διδάσκων: Γαβριέλα Γεωργίου
- Διδάσκων: Γιώργος Γεωργίου
- Διδάσκων: Μιχάλης Διόλας
- Διδάσκων: Άντρη Ζανέττου
- Διδάσκων: Κωνσταντίνος Ιακωβίδης
- Διδάσκων: Δημήτρης Κούκλος
- Διδάσκων: Ανδρέας Κωνσταντινου
- Διδάσκων: Παναγιώτης Μαυρογένης
- Διδάσκων: Δήμητρα Μιχαήλ
- Διδάσκων: Τρύφων Παναγιώτου
- Διδάσκων: Σταύρος Προκομμένος
- Διδάσκων: Αντρέας Σάββα
- Διδάσκων: BAKER Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Διδάσκων: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Διδάσκων: Μιχάλης Ταλιαδώρος
- Διδάσκων: Κούλλα Φραντζή
- Διδάσκων: Χριστάκης Χρίστου