Πληροφορίες μαθήματος
Το μάθημα παρουσιάζει τις βασικές αρχές που διέπουν το ρόλο και τη συμβολή της επιχειρηματικότητας στο χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ευρύτερο επιχειρησιακό και επιχειρηματικό περιβάλλον μέσα στο οποίο θα μπορούν να αναπτύξουν μια καινοτόμα επιχειρηματική ιδέα ή θα κληθούν να πάρουν σοβαρές αποφάσεις για την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης τους. Επίσης το μάθημα θέτει τις βάσεις για την ορθολογική ανάπτυξη και συγγραφή ενός επιχειρηματικού πλάνου μέσα από το οποίο γίνεται εκτενής ανάλυση και αξιολόγηση του πλάνου μάρκετινγκ, του οικονομικού πλάνου, όπως και του πλάνου διεύθυνσης και διαχείρισης του οργανισμού.
- Διδάσκων: Μαρίνα Βασιλείου
- Διδάσκων: Γιώργος Γεωργίου
- Διδάσκων: Μιχάλης Διόλας
- Διδάσκων: Γιάννης Κουής
- Διδάσκων: Δημήτρης Κούκλος
- Διδάσκων: Μικαέλλα Πιτσιλλίδου
- Διδάσκων: Αντρέας Σάββα
- Διδάσκων: Ευριπίδης Σάββα
- Διδάσκων: Χριστίνα Σαββίδου
- Διδάσκων: Μάριος Σταυράκης
- Διδάσκων: BAKER Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Διδάσκων: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Διδάσκων: Μιχάλης Ταλιαδώρος