Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
  • Σύνδεση
  • Ελληνικά ‎(el)‎
    • English ‎(en)‎
    • Ελληνικά ‎(el)‎
    Αρχική
    Διαδρομή σελίδας
    • Αρχική
    • Μαθήματα
    • BAKER
    • BAKER 0300
    BAKER0403 Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου
    BAKER0304 - Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία
    BAKER 0305 - TEST
    BAKER 0304 - TEST
    BAKER 0303 - TEST
    BAKER 0302 - TEST
    BAKER 0301 - TEST
    BAKER 0301 - Επιχειρηματικότητα
    BAKER 0302 - Οργάνωση και Διοίκηση Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου
    BAKER 0303 - Ασφάλεια Τροφίμων
    BAKER 0304 - Τεχνολογία Αρτοποιίας ΙΙ
    BAKER 0305 - Εργαστήριο και Τεχνολογία Αρτοποιίας ΙΙ
    Παράλειψη Πλοήγηση

    Πλοήγηση

    • Αρχική

      • ΦόρουμΑνακοινώσεις ιστοτόπου

      • Μαθήματα

        • AUT

        • BAKER

          • BAKER 0100

          • BAKER 0200

          • BAKER 0300

            • BAKER0403 Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου

            • BAKER0304 - Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία

            • TEST 305

            • TEST 304

            • TEST 303

            • TEST 302

            • TEST 301

            • BAKER 0301

            • BAKER 0302

            • BAKER 0303

            • BAKER 0304

            • BAKER 0305

          • BAKER 0400

        • CNC

        • COOK

        • CROP

        • DAIRY

        • ELEC

        • FOREMAN

        • NETW

        • PSM

        • REFRIG

        • REST

        • TECHN

        • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ

        • MIEEK

        • Σεμινάρια Επιμόρφωσης

        • Ερωτηματολόγιο

        • Ηλεκτρονική υποβολή Παραπόνου ή Καταγγελίας


    Copyright Ⓒ Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΜΙΕΕΚ)

    Tel.:+ 357 22 800653 / 828  |  Fax.: + 357 22 428273  | Email: mieek@mieek.ac.cy | www.mieek.ac.cy


    Περίληψη διατήρησης δεδομένων