Πληροφορίες μαθήματος
Το μάθημα παρουσιάζει τις βασικές έννοιες και αρχές που διέπουν την ανάπτυξη και εφαρμογή των διεθνών προτύπων διαχείρισης της ποιότητας. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα διάφορα συστήματα και πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων. Το μάθημα παρέχει τις βάσεις για την ορθολογική ανάπτυξη και εφαρμογή και διαχείριση των συστημάτων HACCP, ISO9000, ISO14001 και OSHAS18001
- Διδάσκων: Μαρίνα Βασιλείου
- Διδάσκων: Γιώργος Γεωργίου
- Διδάσκων: Μαρίνα Γεωργίου
- Διδάσκων: Μιχάλης Διόλας
- Διδάσκων: Γιάννης Κουής
- Διδάσκων: Δημήτρης Κούκλος
- Διδάσκων: Ανδρέας Κωνσταντινου
- Διδάσκων: Γιώργος Μαρκάτος
- Διδάσκων: Παναγιώτης Μαυρογένης
- Διδάσκων: Αυγή Νικολάου
- Διδάσκων: Μικαέλλα Πιτσιλλίδου
- Διδάσκων: Αντρέας Σάββα
- Διδάσκων: Χριστίνα Σαββίδου
- Διδάσκων: BAKER Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Διδάσκων: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Διδάσκων: Μιχάλης Ταλιαδώρος
- Διδάσκων: Χριστάκης Χρίστου