Το μάθημα εισάγει τους σπουδαστές στις βασικές αρχές και τεχνικές παροχής επαγγελματικής και ποιοτικής εξυπηρέτησης και φροντίδας πελατών. Οι σπουδαστές θα μελετήσουν τα χαρακτηριστικά των επιχειρήσεων αρτοποιείων ή ζαχαροπλαστείων που έχουν ένα καθαρό προσανατολισμό στην εξυπηρέτηση των πελατών και ταυτόχρονα επιδιώκουν την σωστή ανάπτυξη κουλτούρας εξυπηρέτησης πελατών. Το μάθημα εστιάζει στην ακολουθία των υπηρεσιών, με απώτερο στόχο τη δημιουργία εντύπωσης και θετικής εικόνας για την επιχείρηση.