Course info
Το μάθημα εισάγει τους σπουδαστές στη διαδικασία διαχείρισης τροφίμων και ποτών, καθώς επίσης και στον σχεδιασμό και την εφαρμογή ενός συστήματος ελέγχου. Το σύστημα περιλαμβάνει όλα τα στάδια λειτουργίας, ξεκινώντας από την ανάπτυξη του εδεσματολογίου, τη σύνταξη τυποποιημένων συνταγών και καταλήγει σε μια ολοκληρωμένη διαδικασία ελέγχου. Επίσης, οι σπουδαστές/τριες θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα βασικά στοιχεία ενός ολοκληρωμένου συστήματος ποσοτικού και ποιοτικού ελέγχου.
- Teacher: Γιώργος Γεωργίου
- Teacher: Μιχάλης Διόλας
- Teacher: Γιάννης Κουής
- Teacher: Δημήτρης Κούκλος
- Teacher: ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ
- Teacher: Γιώργος Μαρκάτος
- Teacher: Παναγιώτης Μαυρογένης
- Teacher: Αυγή Νικολάου
- Teacher: Μικαέλλα Πιτσιλλίδου
- Teacher: Αντρέας Σάββα
- Teacher: Ευριπίδης Σάββα
- Teacher: BAKER Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Teacher: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Teacher: Μιχάλης Ταλιαδώρος
- Teacher: Χριστάκης Χρίστου