Course info
Το μάθημα παρουσιάζει τις βασικές έννοιες και αρχές που διέπουν την ανάπτυξη και εφαρμογή των διεθνών προτύπων διαχείρισης της ποιότητας. Οι σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα διάφορα συστήματα και πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων. Το μάθημα παρέχει τις βάσεις για την ορθολογική ανάπτυξη και εφαρμογή και διαχείριση των συστημάτων HACCP, ISO9000, ISO14001 και OSHAS18001
- Teacher: Μαρίνα Βασιλείου
- Teacher: Γιώργος Γεωργίου
- Teacher: Μαρίνα Γεωργίου
- Teacher: Μιχάλης Διόλας
- Teacher: Γιάννης Κουής
- Teacher: Δημήτρης Κούκλος
- Teacher: Ανδρέας Κωνσταντινου
- Teacher: Γιώργος Μαρκάτος
- Teacher: Παναγιώτης Μαυρογένης
- Teacher: Αυγή Νικολάου
- Teacher: Μικαέλλα Πιτσιλλίδου
- Teacher: Αντρέας Σάββα
- Teacher: Χριστίνα Σαββίδου
- Teacher: BAKER Ακαδημαϊκός Συντονιστής
- Teacher: ΤΕΤΕ Συντονιστής
- Teacher: Μιχάλης Ταλιαδώρος
- Teacher: Χριστάκης Χρίστου