Μετάβαση στο κεντρικό περιεχόμενο
  • Σύνδεση
  • Ελληνικά ‎(el)‎
    • English ‎(en)‎
    • Ελληνικά ‎(el)‎
    Αρχική
    Διαδρομή σελίδας
    • Αρχική
    • Μαθήματα
    • BAKER
    • BAKER 0400
    BAKER0404 Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές Καταστάσεις Αρτοποιείων Ζαχαροπλαστείων
    BAKER 0403 Σχεδιασμός Υποδομών Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου
    BAKER 0405 - TEST
    BAKER 0403 - TEST
    BAKER 0404 - TEST
    BAKER 0402 - TEST
    BAKER 0401 - TEST
    BAKER 0401 - Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού
    BAKER 0402 - Βασικές Αρχές Μάρκετινγκ
    BAKER 0403 - Σχεδιασμός Υποδομών Αρτοποιείου / Ζαχαροπλαστείου
    BAKER 0404 - Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής ΙΙ
    BAKER 0405 - Εργαστήριο και Τεχνολογία Ζαχαροπλαστικής ΙΙ
    Παράλειψη Πλοήγηση

    Πλοήγηση

    • Αρχική

      • ΦόρουμΑνακοινώσεις ιστοτόπου

      • Μαθήματα

        • AUT

        • BAKER

          • BAKER 0100

          • BAKER 0200

          • BAKER 0300

          • BAKER 0400

            • BAKER0404 Εισαγωγή στις Λογιστικές και Οικονομικές...

            • BAKER 0403 Σχεδιασμός Υποδομών Αρτοποιείου Ζαχαροπ...

            • TEST 405

            • TEST 403

            • TEST 404

            • TEST 402

            • TEST 401

            • BAKER 0401

            • BAKER 0402

            • BAKER 0403

            • BAKER 0404

            • BAKER 0405

        • CNC

        • COOK

        • CROP

        • DAIRY

        • ELEC

        • FOREMAN

        • NETW

        • PSM

        • REFRIG

        • REST

        • TECHN

        • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ

        • MIEEK

        • Σεμινάρια Επιμόρφωσης

        • Ερωτηματολόγιο

        • Ηλεκτρονική υποβολή Παραπόνου ή Καταγγελίας


    Copyright Ⓒ Δημόσια Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΜΙΕΕΚ)

    Tel.:+ 357 22 800653 / 828  |  Fax.: + 357 22 428273  | Email: mieek@mieek.ac.cy | www.mieek.ac.cy


    Περίληψη διατήρησης δεδομένων