Skip to main content
Log in
English (en)
English (en)
Ελληνικά (el)
Page path
Home
Courses
BAKER
BAKER 0300
Course categories:
AUT
AUT / AUT 0100
AUT / AUT 0200
AUT / AUT 0300
AUT / AUT 0400
BAKER
BAKER / BAKER 0100
BAKER / BAKER 0200
BAKER / BAKER 0300
BAKER / BAKER 0400
CNC
CNC / CNC 0100
CNC / CNC 0200
CNC / CNC 0300
CNC / CNC 0400
COOK
COOK / COOK 0100
COOK / COOK 0200
COOK / COOK 0300
COOK / COOK 0400
CROP
CROP / CROP 0100
CROP / CROP 0200
CROP / CROP 0300
CROP / CROP 0400
CROP / CROP Σεμινάρια
DAIRY
DAIRY / DAIRY 0100
DAIRY / DAIRY 0200
DAIRY / DAIRY 0300
DAIRY / DAIRY 0400
ELEC
ELEC / ELEC 0100
ELEC / ELEC 0200
ELEC / ELEC 0300
ELEC / ELEC 0400
FOREMAN
FOREMAN / FOREMAN 0100
FOREMAN / FOREMAN 0200
FOREMAN / FOREMAN 0300
FOREMAN / FOREMAN 0400
NETW
NETW / NETW 0100
NETW / NETW 0200
NETW / NETW 0300
NETW / NETW 0400
PSM
PSM / PSM 0100
PSM / PSM 0200
PSM / PSM 0300
PSM / PSM 0400
REFRIG
REFRIG / REFRIG 0100
REFRIG / REFRIG 0200
REFRIG / REFRIG 0300
REFRIG / REFRIG 0400
REST
REST / REST 0100
REST / REST 0200
REST / REST 0300
REST / REST 0400
TECHN
TECHN / TECHN 0100
TECHN / TECHN 0200
TECHN / TECHN 0300
TECHN / TECHN 0400
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ / ΛΕΥΚΩΣΙΑ AUT ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ / ΛΕΥΚΩΣΙΑ BAKER ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ / ΛΕΥΚΩΣΙΑ COOK ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ / ΛΕΥΚΩΣΙΑ DAIRY ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ / ΛΕΥΚΩΣΙΑ ELEC ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ / ΛΕΥΚΩΣΙΑ FOREMAN ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ / ΛΕΥΚΩΣΙΑ NETW ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ / ΛΕΥΚΩΣΙΑ REFRIG ΑΞΙΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ / ΛΕΥΚΩΣΙΑ TECHN ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ Γ' ΤΕΣΕΚ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ Γ' ΤΕΣΕΚ / ΛΕΜΕΣΟΣ Γ' ΤΕΣΕΚ BAKER ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ Γ' ΤΕΣΕΚ / ΛΕΜΕΣΟΣ Γ' ΤΕΣΕΚ CROP ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ Γ' ΤΕΣΕΚ / ΛΕΜΕΣΟΣ Γ' ΤΕΣΕΚ NETW ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ Γ' ΤΕΣΕΚ / ΛΕΜΕΣΟΣ Γ' ΤΕΣΕΚ PSM ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ / ΛΑΡΝΑΚΑ CNC ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ / ΛΑΡΝΑΚΑ NETW ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ / ΛΑΡΝΑΚΑ BAKER ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ / ΛΑΡΝΑΚΑ REFRIG ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ / ΛΑΡΝΑΚΑ COOK ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ / ΛΑΡΝΑΚΑ REST ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΝΑΚΑΣ / ΛΑΡΝΑΚΑ ELEC ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΦΟΥ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΦΟΥ / ΠΑΦΟΣ BAKER ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΦΟΥ / ΠΑΦΟΣ COOK ΑΞΙΟΛΟΓΟΣΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΦΟΥ / ΠΑΦΟΣ CROP ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΦΟΥ / ΠΑΦΟΣ NETW ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΦΟΥ / ΠΑΦΟΣ REFRIG ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΑΦΟΥ / ΠΑΦΟΣ REST ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΙΤΕ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΙΤΕ / ΛΕΜΕΣΟΣ ΑΙΤΕ ELEC ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΙΤΕ / ΛΕΜΕΣΟΣ ΑΙΤΕ REFRIG ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΙΤΕ / ΛΕΜΕΣΟΣ ΑΙΤΕ CNC ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΙΤΕ / ΛΕΜΕΣΟΣ ΑΙΤΕ COOK (πρωί) ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΙΤΕ / ΛΕΜΕΣΟΣ ΑΙΤΕ COOK (απόγευμα) ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ/ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΕΣ / ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΕΜΕΣΟΥ ΑΙΤΕ / ΛΕΜΕΣΟΣ ΑΙΤΕ REST ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ
MIEEK
Σεμινάρια Επιμόρφωσης
Ερωτηματολόγιο
Ηλεκτρονική υποβολή Παραπόνου ή Καταγγελίας
Search courses:
BAKER0403 Διαχείριση Λειτουργιών Εστιατορίου
BAKER0304 - Εξυπηρέτηση Πελατών και Επικοινωνία
BAKER 0305 - TEST
BAKER 0304 - TEST
BAKER 0303 - TEST
BAKER 0302 - TEST
BAKER 0301 - TEST
BAKER 0301 - Επιχειρηματικότητα
BAKER 0302 - Οργάνωση και Διοίκηση Αρτοποιείου Ζαχαροπλαστείου
BAKER 0303 - Ασφάλεια Τροφίμων
BAKER 0304 - Τεχνολογία Αρτοποιίας ΙΙ
BAKER 0305 - Εργαστήριο και Τεχνολογία Αρτοποιίας ΙΙ